Työpaikat

Toiminnanjohtaja, Lapin piiri

Ilmoittaja
Paikkakunta
Rovaniemi
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Punaisen Ristin Lapin piirin 22 osastossa toimii yli 1 000 vapaaehtoista ja piirin alueella on noin 2 100 Punaisen Ristin jäsentä. Lapin piiri ylläpitää myös kahta turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusta. Lisäksi Punainen Risti koordinoi Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa. Piiritoimisto sijaitsee Rovaniemellä.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää toimintaa ja Punaisen Ristin auttamisvalmiutta Lapin piirin alueella. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä onnistuminen edellyttää monipuolisia yhteistyöverkostoja ja niiden rakentamista. Hyvät esiintymistaidot ovat tehtävässä tarpeen. Lisäksi englanninkielen taito katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa. Etsimämme henkilö on joustava ja yhteistyökykyinen, hänellä on hyvät sosiaaliset taidot ja kokemusta henkilöstö-, talous- ja järjestöjohtamisesta.

Tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtaja Sirkka-Liisa Oinaala, puh. 0400 397 910.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen Suomen Punaisen Ristin Lapin piirin piirihallitukselle 18.1.2018 klo 16 mennessä osoitteella sirkka-liisa.oinaala(at)punainenristi.fi.

Punaisen Ristin Lapin piirin piirihallitus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.