Työpaikat

Toiminnanjohtaja

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Yhteiset Lapsemme ry:lle innostavaa ja osaavaa järjestöjohtajaa.

Yhteiset Lapsemme ry on vuonna 1988 perustettu monikulttuurinen lastensuojelujärjestö. Vaikutamme päättäjiin, viranomaisiin sekä kasvatus- ja sosiaalialan ammattilaisiin monikulttuuristen lasten hyvinvoinnin edistämiseksi suomalaisessa yhteiskunnassa. Koulutamme vapaaehtoisia ja järjestämme vertaistoimintaa.

Ydintoimintojamme ovat vaikuttamistyö ja kansalaistoiminta, monikulttuuriset lapsi- ja perhepalvelut, kansainväliseen adoptioon liittyvä koulutus ja tuki sekä kansainvälinen toiminta. Olemme parinkymmenen hengen osaava asiantuntijaorganisaatio. Toimistomme sijaitsee Helsingin Töölössä. Lisätietoja yhdistyksestä: www.yhteisetlapsemme.fi.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen toiminnanjohtajaa, jolla on:

  • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai vastaava osaaminen
  • hyvät johtamis- ja vuorovaikutuskyvyt
  • hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen
  • ymmärrys järjestötyöstä, järjestön taloudesta ja henkilöstöhallinnosta

Eduksi katsomme osaamisen yhdistyksen ydintoiminnoista, monipuolisen kielitaidon, näytön tuloksellisesta vaikuttamistyöstä ja varainhankinnasta sekä kyvyn osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.3.2018 mennessä osoitteeseen: rekry(at)yhteisetlapsemme.fi Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja antavat:

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Eva Biaudet ma 5.3. klo 9–10 ja ti 13.3. klo 9–10, puh. 050 512 1846 ja varapuheenjohtaja Kitte Marttinen pe 9.3. klo 16–17 ja ke 14.3. klo 16–17, puh. 044 235 3103

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.