Työpaikat

Toiminnanjohtaja

Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haluatko olla osa ratkaisua? Tule uudeksi toiminnanjohtajaksemme.

Yhdelläkään yhteiskunnalla ei ole varaa menettää nuoriaan. Vaikeissa elämäntilanteissa olevilla nuorilla oma merkitys voi olla hukassa. Jos ei ole tukiverkostoa, on vaikeaa pohtia yksin tulevaisuuden rakentamista. Lasten ja nuorten säätiö tekee työtä, jotta jokainen nuori löytäisi oman paikkansa.

Toivomme Sinulta vahvaa osaamista ja näyttöä organisaation toiminnan ja talouden strategisesta suunnittelusta ja toimeenpanosta esimiestyöstä sekä työn kehittämisestä yritysyhteistyöstä sekä yhteistyöstä eri verkostojen ja sidosryhmien kanssa viestinnästä ja varainhankinnasta.

Nuorisotoimialan ja järjestösektorin hyvä tuntemus ovat tehtävässä eduksi. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esiintymistaitoa sekä kykyä viestiä kirjallisesti ja suullisesti – myös englanniksi ja ruotsiksi. Avoin, rohkea, luova, kunnioittava ja aito asenne ja työskentelyote vievät asioita eteenpäin säätiössämme.

Tarjoamme Sinulle

  • mahdollisuuden nähdä työsi vaikutukset nuorten parempana hyvinvointina lähellä ja kaukana
  • monipuolisen ja haastavan tehtävänkuvan, jossa on mahdollisuus kehittää ja kehittyä
  • luovan, asiantuntevan ja työstään innostuneen henkilöstön tuen toiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.12.2017 mennessä osoitteeseen tuula.colliander(at)nuori.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Tuula Colliander, 040 575 3626, torstaina 30.11. klo 12.00–13.00 ja maanantaina 4.12. klo 9.00–10.00. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lue lisää toiminnastamme: www.nuori.fi

Lasten ja nuorten säätiön toiminnan lähtökohta ovat nuoret ja heidän tarpeensa erityisesti elämän vaikeissa tilanteissa. Työmme tavoite on vahvistaa nuorten elämäntaitoja ja tukea heitä omalla polulla kohti opintoja ja työelämää. Toimimme niin Suomessa kuin kehittyvissäkin maissa yhdessä paikallisten osaajien kanssa. Toimintamme perusta ovat vahva asiantuntijuus ja riittävät resurssit. Kutsumme mukaan työhön nuorten hyväksi yhteiskunnallista vastuuta kantavat ihmiset ja yhteisöt.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.