Työpaikat

Terveyden edistämisen suunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistoon terveyden edistämisen suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Oletko kokenut kampanjasuunnittelija? Tiedätkö, miten tehdään vaikuttavaa terveysviestintää?

Haemme sinua osaava ja kokenut viestijä, jolla on kokemusta terveyttä edistävien kampanjoiden suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Olet ihminen, joka osaa työskennellä verkostomaisesti ja pidät langat käsissäsi. Olet tuottanut terveyttä edistävää, erilaisille kohderyhmille suunnattua materiaalia ja osaat kouluttaa erityisesti vapaaehtoisia.

Suunnittelijan pääasiallinen tehtävä on vastata koti- ja vapaa-ajan tapaturmatyöstä, kampanjoista ja useista toimijoista koostuvan verkoston työskentelystä. Tehtävään kuuluu myös hankeraportointi- ja budjettivastuu. Toiminnan päärahoittaja on STEA. Suunnittelija kuuluu Punaisen Ristin keskustoimistolla terveyden edistämisen tiimiin.

Työhön kuuluu matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Sitoutuminen Punaisen Ristin periaatteisiin ja arvoihin auttavat onnistumaan työssä.

Edellytämme sinulta

  • osaamista terveyden edistämisen viestinnästä
  • kokemusta kampanjoinnista ja siihen liittyvistä hankinnoista
  • erinomaisia verkostoyhteistyötaitoja ja organisointiosaamista
  • soveltuvaa koulutusta ja molempien kotimaisten sekä englannin kielten hallintaa.

Arvostamme Suomen Punaisen Ristin toiminnan ja koti- ja vapaa-ajan tapaturmatyön verkoston ja kampanjoiden tuntemusta.

Toimipiste sijaitsee Punaisen Ristin keskustoimistolla, Tehtaankadulla Helsingissä. Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan, jossa se sijoittuu vaativuusryhmään 5.Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja on voimassa toistaiseksi.

Lisätietoja koti- ja vapaa-ajan tapaturmatyöstä www.kotitapaturma.fi-sivustolta.

Tehtävästä antaa lisätietoja terveyden ja hyvinvoinnin yksikön päällikkö Maria Viljanen sähköpostitse maria.viljanen(at)punainenristi.fi tai puhelimitse 020 701 2165 to 4.1. klo 15–16 ja ti 9.11. klo 11–12. Mahdolliset haastattelut järjestetään 17.–18.1. iltapäivällä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 11.1.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Lisää hakemukseesi CV.

https://rekry.redcross.fi/meprekry

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.