Työpaikat

Sosiaalityöntekijä

Paikkakunta
Turku
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme nyt Aluetoimistollemme Turkuun sosiaalityöntekijää tukiperhetyöhön.

Sosiaalityöntekijä hoitaa lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisia tukiperhetoiminnan työntehtäviä. Teemme tukiperhetyötä tiiviissä yhteistyössä lapsen, hänen vanhempien ja kuntien sosiaali- ja muiden viranomaisten kanssa.

Sinulla on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 ja asetus 153/2016) ja olet rautainen lastensuojelu- ja perhetyön ammattilainen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen toimi. Aloitusajankohta on 1.4.18 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 12.3.2018 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen aluejohtaja Martina Nilsson puh. 050 431 6824

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.