Työpaikat

Sosiaalitoiminnan suunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Oletko kiinnostunut auttamaan vaikeissa tilanteissa olevia ihmisiä? Haluatko kehittää keinoja, joilla vapaaehtoiset voivat olla mukana auttamistyössä?

Haemme Punaisen Ristin keskustoimistoon sosiaalitoiminnan suunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään.

Haemme sinua, jos olet osaava ja kokenut sosiaalialan ammattilainen. Sinulla on käytännön sosiaalityön osaamisen lisäksi kokemusta projektien ja kehittämistyön suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Olet ihminen, joka osaa työskennellä verkostomaisesti ja pidät langat käsissäsi. Osaat muotoilla kehittämistyön tulokset toimintamalleiksi ja juurruttaa ne käytäntöön.

Suunnittelijan pääasiallinen tehtävä on Punaisen Ristin vankilavierailutoiminnan kehittäminen sekä ruoka-avun yhteyteen liittyvän osallisuushankkeen koordinointi (STEA-rahoitteinen). Suunnittelija kuuluu Punaisen Ristin keskustoimistolla sosiaalisen hyvinvoinnin tiimiin.

Työhön kuuluu matkustamista, ilta- ja viikonlopputöitä. Sitoutuminen Punaisen Ristin periaatteisiin ja arvoihin auttavat onnistumaan työssä.

Edellytämme sinulta

  • sosiaalialan koulutusta
  • kokemusta sosiaalityöstä
  • kokemusta projekti- ja hanketyöstä
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoyhteistyötaitoja sekä organisointiosaamista
  • molempien kotimaisten sekä englannin kielten hallintaa

Arvostamme

  • vapaaehtoistoiminnan kokemusta

Toimipiste sijaitsee Punaisen Ristin keskustoimistolla, Tehtaankadulla Helsingissä. Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan, jossa se sijoittuu vaativuusryhmään 5.Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja on voimassa 31.12.2020 saakka.

Lisätietoja terveyden ja hyvinvoinnin yksikön päällikkö Maria Viljaselta maria.viljanen(at)punainenristi.fi tai puhelimitse 020 701 2165 maanantaina 5.2. klo 16–17 ja keskiviikkona 7.2. klo 16–17. Mahdolliset haastattelut järjestetään viikolla 8 tai sopimuksen mukaan.

Täytä hakemuslomake palkkatoivomuksineen keskiviikkoon 14.2.2018 mennessä tämän linkin kautta. Liitä CV hakemukseesi.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla. Terveyden ja hyvinvoinnin yksikössä vahvistamme ammatillista ja vapaaehtoisten toimintaa terveyden edistämiseksi ja arjen hyvinvoinnin tueksi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.