Työpaikat

Salesforce-kehittäjä

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kansainvälinen toimija, joka toimii lähes 30 maassa. Vuosibudjettimme on noin 29 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 200 työntekijää. Toimintamme mahdollistavat seurakunnilta, järjestöiltä ja yksityisiltä lahjoittajilta saatava tuki sekä valtion kehitysyhteistyörahoitus. Lähetysseura on työskennellyt jo lähes 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän maailman puolesta. Tutustu toimintaamme: suomenlahetysseura.fi

Suomen Lähetysseurassa toimimme Salesforce-kehittämisessä edelläkävijän otteella, panostaen laajoihin ja luovuudella räätälöityihin ominaisuuksiin. Nyt etsimme varainhankinnan yksikkömme vahvistuksesi innovatiivista

Salesforce-kehittäjää.

Vakituisen työsuhteesi tärkein vastuualue on kehittää Salesforce-alustalle uusia käyttäjäystävällisiä toiminnallisuuksia hyödyntäen Apex/Lightning-tekniikkaa. Työskentelet kotimaan osastollamme Helsingissä ja pääset palvelemaan koko organisaatiotamme Salesforcen edistyksellisessä käytössä.

Monipuoliseen rooliisi kuuluvat:

  • uusien toiminnallisuuksien suunnittelu ja koodaus Salesforce-alustalle
  • dynamotyökalun toiminnallisuuksista sekä käyttäjien perehdytyksestä ja tuesta vastaaminen
  • Salesforce-järjestelmän käyttöön liittyviin palvelupyyntöihin vastaaminen yhdessä Salesforce-pääkäyttäjän kanssa
  • Salesforce-pääkäyttäjän työparina, varahenkilönä ja lomansijaisena toimiminen, jolloin tehtäviin kuuluvat myös käyttäjähallinta ja -koulutus sekä järjestelmän ylläpito ja kehittäminen

Sinulta löytyy

  • koodaamistaitoa (Java) sekä admin-tasoista kokemusta Salesforcen käytöstä
  • aktiivista ja kehittämisorientoitunutta työotetta
  • paineensietokykyä
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle vastuullisen, palkitsevan ja jatkuvasti kehittyvän työn, jonka sisältöön pääset aidosti vaikuttamaan. Panostamme Salesforce-tiimimme ammatilliseen kehittymiseen ja olemme osallistuneet aktiivisesti mm. San Franciscossa vuosittain järjestettävään Dreamforce-tapahtumaan. Meillä on tulevaisuuden varalle useita Salesforce-visioita toteutettavaksi. Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme, jolle on tärkeää ammattitaitoinen, hyvinvoiva ja monimuotoinen henkilöstö.

Voit aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja toivomme, että saamme sinusta pitkäaikaisen työntekijän.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä varainhankinnan päällikkö Anders Wikströmiltä (p. 040 9022 794 20.4. ja 23.4. klo 9–17 välillä sekä 27.4. klo 13–17 välillä tai anders.wikstrom(at)suomenlahetysseura.fi) tai Salesforce-pääkäyttäjä Niko Kokkilalta (p. 020 7127 324 ma-pe klo 9–16 välillä tai niko.kokkila(at)suomenlahetysseura.fi)

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi 7.5.2018 mennessä osoitteessa: http://bit.ly/AzetsTyot.

Teemme tämän haun yhdessä rekrytointikumppanimme Azetsin kanssa. Yhteyshenkilömme Azetsilla ovat Essi Henriksson (essi.henriksson(at)azets.com) ja Krista Leppänen (krista.leppanen(at)azets.com).

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.