Työpaikat

Projektityöntekijöitä nuorten asumisen tukemiseen

Ilmoittaja
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Punaisen Ristin pääkaupunkiseudun Nuorten turvataloille määräaikaisia projektityöntekijöitä nuorten asumisen tukemiseen (yhteensä neljä työpaikkaa).

Projektityöntekijöiden tehtävänä on tukea nuoria itsenäistymisessä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kolmivuotinen Kotipolku-hanke on yksi osa valtakunnallista asunnottomuuden ennaltaehkäisyn toimenpideohjelmaa (AUNE).

Hankkeessa tuetaan vapaaehtoisten sekä kunta- ja järjestökumppaneiden kanssa toteutettavan verkostotyön keinoin pääkaupunkiseudulla oleskelevien 18–24-vuotiaiden nuorten aikuisten itsenäistymistä. Hankkeen tukitoiminnot keskittyvät nuoriin aikuisiin, joilla on akuutti asunnottomuuden uhka tai muunlaisia asumisen haasteita, osana itsenäistymisen muita sosiaalisia ja taloudellisia pulmia. Hanke toteutetaan Espoon, Helsingin ja Vantaan turvataloilla.

Etsimme projektityöntekijöitä, joilla on kokemusta nuorten ja perheiden parissa työskentelystä ja verkostotyöstä sekä kiinnostusta nuorten itsenäistymisen tukemiseen. Edellytämme projektityöntekijöiltä vähintään opistotasoista koulutusta tehtävään soveltuvalta sosiaalityön, nuorisotyön ja kansalaistoiminnan tai terveydenhuollon alalta.

Arvostamme yhteistyökykyä, kehittävää työotetta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vapaaehtoisten ohjaamisesta ja tukemisesta. Odotamme molempien kotimaisten kielten lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Pääkaupunkiseudun nuorten aikuisten parissa toimivien kunta- ja järjestöverkostojen hyvä tuntemus katsotaan eduksi.

Projektityöntekijän työ kattaa Espoon, Helsingin ja Vantaan alueet edellyttäen valmiutta liikkuvaan työhön. Pääasiallinen toimipiste sijoittuu sopimuksen mukaan Espoon, Helsingin tai Vantaan turvatalolle. Laita hakemukseesi ensisijainen toiveesi toimipisteestä.

Tarjoamme virikkeellisen työympäristön osana Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen monimuotoista toimintaa sekä vastuullisen työn, jossa voi kehittää toimintoja nuorten aikuisten hyväksi yhdessä turvatalojen työntekijöiden, vapaaehtoisten ja yhteistyökumppanien kanssa. Projektityöntekijän tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Punaisen Ristin periaatteisiin.

Projektityöntekijöiksi valittavien henkilöiden on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Projektityöntekijöiden työ alkaa 12.4. tai sopimuksen mukaan. Työsuhde kestää 31.12.2020 saakka. Palkkaus ja työehdot noudattavat yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja: Nuorten turvatalon johtaja Isto Onali, isto.onali(at)punainenristi.fi, puh. 040 770 4579

Täytä hakemuslomake 11.3.2018 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.