Työpaikat

Projektipäällikkö

Ilmoittaja
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Punaisen Ristin pääkaupunkiseudun Nuorten turvataloille määräaikaista projektipäällikköä.

Projektipäällikön tehtävänä on johtaa kolmivuotista Kotipolku-hanketta pääkaupunkiseudulla: vastata hankkeen toteutumisesta ja taloudesta, hankkeen työntekijöiden ja vapaaehtoistoiminnan ohjauksesta sekä yhteistyösuhteista.

Hankkeessa tuetaan vapaaehtoisten sekä kunta- ja järjestökumppaneiden kanssa toteutettavan verkostotyön keinoin pääkaupunkiseudulla oleskelevien 18–24-vuotiaiden nuorten aikuisten itsenäistymistä. Hankkeen tukitoiminnot keskittyvät nuoriin aikuisiin, joilla on akuutti asunnottomuuden uhka tai muunlaisia asumisen haasteita, osana itsenäistymisen muita sosiaalisia ja taloudellisia pulmia. Hanke toteutetaan Espoon, Helsingin ja Vantaan turvataloilla.

Etsimme projektipäällikköä, jolla on kokemusta tuloksellisesta projektijohtamisesta sekä monipuolista osaamista ja kiinnostusta hankkeen sisältöalueista. Edellytämme projektipäälliköltä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kykyä ja halua johtaa moniammatillista verkosto- ja vapaaehtoistyötä. Projektipäällikön työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja joustavaa työotetta. Odotamme molempien kotimaisten kielten lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Pääkaupunkiseudun nuorten aikuisten parissa toimivien kunta- ja järjestöverkostojen hyvä tuntemus katsotaan eduksi.

Projektipäällikön työ kattaa Espoon, Helsingin ja Vantaan alueet edellyttäen valmiutta liikkuvaan työhön. Pääasiallinen toimipiste sijoittuu sopimuksen mukaan Espoon, Helsingin tai Vantaan turvatalolle.

Tarjoamme virikkeellisen työympäristön osana Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen monimuotoista toimintaa sekä vastuullisen työn, jossa voi kehittää toimintoja nuorten aikuisten hyväksi, yhdessä turvatalojen työntekijöiden, vapaaehtoisten ja yhteistyökumppanien kanssa. Projektipäällikön tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Punaisen Ristin periaatteisiin.

Projektipäällikön työ alkaa 1.3. tai sopimuksen mukaan. Työsuhde kestää 31.12.2020 saakka. Palkkaus ja työehdot noudattavat yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kotipolku-hanke käynnistetään sillä edellytyksellä, että sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoitusesityksen.

Lisätietoja: Nuorten turvatalotoiminnan johtaja Leena Suurpää perjantaisin 12.1. ja 19.1. klo 10–12, p. 050 543 8251.

Lähetä hakemuksesi 28.1.2018 mennessä. Lisää hakemukseesi CV. https://rekry.redcross.fi/MepRekry

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 yhdistyksestä. Vapaaehtoisten tukena työskentelee henkilökuntaa ympäri Suomen.

Punaisella Ristillä on viisi Nuorten turvataloa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Turvatalot tarjoavat apua ja tukea nuorille ja heidän perheilleen. Teemme vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin nuorten ja perheiden hyväksi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.