Työpaikat

Palkka-asiantuntija

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon kansainvälinen toimija, joka toimii viidellä mantereella lähes 30 maassa. Vuosibudjettimme on n. 29 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on n. 250 työntekijää. Toimintamme mahdollistavat seurakunnilta, järjestöiltä ja yksityisiltä lahjoittajilta saatava tuki sekä valtion kehitysyhteistyörahoitus. Lähetysseura on työskennellyt jo lähes 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän maailman puolesta. Tutustu toimintaamme: https://felm.suomenlahetysseura.fi/

Haemme henkilöstöyksikköömme Helsinkiin palkka-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Palkka-asiantuntijana toimenkuvasi koostuu sekä palkanlaskennan että henkilöstöhallinnon tehtävistä. Työssäsi vastaat kotimaan ja ulkomaan työntekijöiden sekä tilapäisten työntekijöiden palkanlaskennasta.  Pääset osaksi iloista kahdeksan hengen hr-tiimiä, jossa mukavat työkaverit ja hyvän tiimin tuki on taattu.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

 • palkka-aineiston käsittely ja palkkojen maksatus
 • ulkomaantyöhön liittyvä verotus- ja verosopimusasioiden neuvonta ja vuosilomaseuranta
 • Mepco-palkanlaskentajärjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen
 • palkkahallintoon liittyvät viranomaisyhteydet
 • palkkahallinnon raportit ja tilastot sekä palkanlaskentaan liittyvät hakemukset, ansiotiedustelut ja todistukset
 • erikseen sovittavat hr-tehtävät, mm. työsuhteeseen liittyvät ohjeistukset, dokumentit ja raportointi

Olet etsimämme henkilö, jos:

 • olet jo oppinut palkanlaskennan perusteet työn tai opintojen kautta
 • ymmärrät verotuksen ja kirjanpidon perusteet
 • osaat tulkita ja soveltaa työehtosopimuksia ja työlainsäädäntöä
 • käytät sujuvasti sähköisiä työkaluja, Mepco-osaaminen katsotaan eduksi
 • haluat palvella asiakkaitasi laadukkaasti ja hyvällä asenteella
 • taskussasi on liiketalouden tradenomin tai muun soveltuvan koulutuksen tutkinto

Koska iso osa työntekijöistämme työskentelee ulkomailla, on hyvä, jos tunnet vakuutuspalkkauksen kiemurat ja osaat soveltaa verottajan kuuden kuukauden sääntöä. Jos et kuitenkaan ole päässyt työskentelemään näiden asioiden parissa, riittää, että olet kiinnostunut ja nopea oppimaan uutta.

Onnistut tehtävässä, jos sinulla on itsenäinen ja vastuuntuntoinen työote ja tykkäät työskennellä numeroiden parissa. Hahmotat kokonaisuuksia, mutta pidät myös tarkkuutta vaativista työtehtävistä. Otat aktiivisesti selvää eteen tulevista asioista, toimit ratkaisukeskeisesti ja pystyt työskentelemään tehokkaasti myös tiukoissa aikatauluissa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja toivomme, että saamme sinusta pitkäaikaisen työntekijän. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Henkilöstöpäällikkö Marja Leppäseltä (p. 040-6674709) ke 21.3. klo 12:00–13:00 ja pe 23.3. klo 11:00–12:00.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si maanantaihin 2.4. mennessä osoitteessa: https://www.azets.fi/ura/toihin-asiakkaallemme/

Teemme tämän haun yhdessä rekrytointikumppanimme Azetsin kanssa. Yhteyshenkilömme Azetsilla ovat Essi Henriksson (essi.henriksson(at)azets.com) ja Krista Leppänen (krista.leppanen(at)azets.com).

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.