Työpaikat

Palkanlaskija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tarvitsee keskustoimiston palkkapalveluihin lisävahvistusta. Haemme joukkoomme palkanlaskijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 asti.

Rakennamme ja kehitämme tiiviisti järjestön sisäistä palvelukeskusta muiden tukipalveluyksikköjen kanssa. Työskentelemme Helsingissä Pihlajiston toimipisteessä.

Palkanlaskijan tehtävänä on itsenäisesti huolehtia asiakkainaan olevien yksiköiden palkanlaskennasta ja tarvittaessa sijaistaa muita palkanlaskijoita. Työ painottuu vahvasti perus palkanlaskennallisiin tehtäviin. Palkkoja maksetaan kaksi kertaa kuussa ja laskemme kuukausi- ja tuntipalkkoja sekä palkkioita. Palkanlaskija toimii osana aktiivista palkkapalvelujen tiimiä, jossa on vahva oppimisen ja yhdessä tekemisen meininki. Käytössämme on Personec W -palkkaohjelma ja Mepco HR-järjestelmä.

Etsimämme henkilö on yhteistyökykyinen ja joustava asiakaspalvelija, joka nauttii numeroiden parissa työskentelystä ja pärjää alati muuttuvissa tilanteissa. Tarkkuus, käytännössä hankitut palkanlaskentataidot, hyvä muisti, stressinsietokyky sekä auttamisen ilo ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Edellytämme

  • aiempaa käytännön työkokemusta palkanlaskennasta
  • numerotarkkuutta
  • aktiivista työotetta ja osallistumista palkkapalvelujen työskentelytapojen kehittämiseen
  • soveltuvaa koulutusta
  • työehtosopimusten velvoitteiden ymmärtämistä palkanlaskennassa.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvojen kunnioitusta.

Lisätietoja palkanlaskijan tehtävästä antaa palkkapalvelujen tiiminvetäjä Heli Lehtinen numerossa 020 701 2256 maanantaina 4.12. klo 10–11 ja tiistaina 5.12. klo 10–11.

Odotamme hakemuksia palkkatoivomuksineen 8.12.2017 mennessä Punaisen Ristin sivujen kautta.

Suomen Punaisessa Ristissä pääset tekemään merkityksellistä työtä. Tervetuloa kokemaan auttamisen iloa!

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla. Kymmenet tuhannet vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea ja henkilökuntamme tukee heitä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.