Työpaikat

Myyntiassistentti

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston varainhankintayksikköön kahta myyntiassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Rakastatko asiakaspalvelua ja asioiden hoitamista mallikkaasti alusta loppuun? Nautitko siitä, että sinulla on monta rautaa tulessa?

Myyntiassistentin tehtäväkuvaan kuuluu myynnin kokonaisprosessin hallinta tilauksesta laskutukseen saakka. Myyntiassistentit vastaavat päivittäisestä asiakaspalvelusta vastaanotossa ja myymälässä sekä myynnistä puhelimessa ja sähköpostissa. Verkkokauppa on yksi myyntikanavamme ja sen hallinta on osa myyntiassistentin työtä. Toimit tiiviisti yhteistyössä muun markkinointitiimin sekä varaston ja talousyksikön kanssa. Työaikasi on arkisin klo 8–16.

Odotamme hakijalta luonnollisesti erinomaista asiakaspalveluasennetta ja -kokemusta, yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekähalua oppia uusia asioita. Työssä tarvitaan hyvää kotimaisten kielten ja englannin hallintaa, hyviä IT-taitoja (Ms Office) sekä valmiutta käyttää taloushallinnon järjestelmiä. Kaupallinen peruskoulutus antaa hyvän pohjan ja verkkokauppakokemus katsotaan eduksi.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin. Toimipisteemme sijaitsee Kaivopuistossa Helsingissä.

Tiedusteluihin vastaa varainhankintapäällikkö Anna Laurinsilta, 020 701 2196 torstaina 3.8.2017 klo 15–16 ja keskiviikkona 9.8. klo 9–10 tai sähköpostitse anna.laurinsilta(at)punainenristi.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 13.8.2017 mennessä palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta:

https://digiumenterprise.com/answer/?sid=1490320&chk=6KHN2J8S