Työpaikat

Markkinointisuunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme markkinointisuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen markkinointitiimiimme.

Markkinointisuunnittelijana tehtäviisi kuuluu nimettyjen markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteuttaminen sekä seuranta ja tulosten raportointi. Vastaat siitä, että lahjoitustuotteiden asetetut kuukausi- ja/tai vuosikohtaiset varainhankinnalliset sekä laadulliset tavoitteet saavutetaan suunnitelman mukaisesti.

Tehtävän edellytyksenä on vähintään 3-5 vuoden aikaisempi kokemus B2C -markkinoinnin tehtävistä sekä kokemus monikanavaisesta markkinoinnista. Odotamme sinulta erityisesti osaamista digitaalisesta markkinoinnista sekä näyttöä onnistuneiden markkinointikampanjoiden luomisesta ja toteutuksesta. Katsomme eduksi kaupallisen tutkinnon sekä hyvän englannin ja ruotsin kielen taidon. Tämän lisäksi toivomme sinulta, että ole myyntiorientoitunut, tulostavoitteellinen ja innokas markkinoinnin tekijä, joka tarttuu ripeästi uusiin haasteisiin. Tehtävä on määräaikainen 31.3.2019 asti.

Pyrimme täyttämään vapaana olevan työtehtävän mahdollisimman nopeasti. Jos haluat tehdä merkityksellistä työtä lasten hyväksi kansainvälisessä organisaatiossa ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lisätiedusteluihin vastaa markkinointipäällikkö Camilla Gummerus-Forstén, 1.3. klo 14.00–14.30 ja 5.3. klo 15.30–16.00, puh. 0400 508 010.

Hae tehtävää 11.3.2018 mennessä kotisivujemme tästä linkistä tai kotisivujemme (www.unicef.fi) kautta. Liitäthän mukaan hakemuksen sekä CV:si. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.