Työpaikat

Markkinoinnin asiantuntija

Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Tehtävä: Markkinoinnin asiantuntija

Haku alkaa: 28.2.2018

Haku päättyy: 14.3.2018

Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa oleva

Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Työpaikan kuvaus

Haemme energistä ja oma-aloitteista markkinoinnin asiantuntijaa varainhankinnan tiimiimme.

Tärkein tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa markkinointiviestintäämme sekä kampanjoita, jotka kasvattavat tunnettuuttamme ja tukevat monikanavaista varainhankintaamme. Osallistut kiinteästi digitaalisten myyntikanaviemme kehittämiseen sekä markkinoinnin vuosisuunnitteluun niin B2C- kuin B2B-toimintojen osalta. Koordinoit, seuraat ja raportoit markkinoinnin tuloksista. Olet myyntihenkinen ja markkinoinnin tuloksellisuus on sinulle itsestäänselvyys.

Osallistut ja vedät erilaisia markkinointiin liittyviä projekteja. Pääset myös kehittämään ja toteuttamaan lahjoittajaprospektointia sekä tuet asiakkuus- ja sisältömarkkinoinnin suunnittelua sekä toteutusta.

Tehtävässä onnistumisen edellytys on digitaalisen markkinoinnin laaja-alainen hallinta. Ymmärrät myös kokonaisvaltaisen omni-channel-mallin merkityksen markkinoinnissa ja asiakaskokemus on sinulle muutakin kuin sanahelinää. Ison kuvan hallinnan lisäksi etsimämme henkilö on myös käytännön tekijä, joka osaa tarvittaessa itse toteuttaa visioitaan.

Raportoit varainhankinnan ja markkinoinnin johtajalle.

Odotamme sinulta:

  • Vähintään 3–5 vuotta kokemusta markkinoinnista, markkinointisuunnittelusta, -viestinnästä
  • B2C-kokemus välttämätöntä, B2B-kokemus katsotaan eduksi
  • Näyttöjä liiketoiminnan kasvattamisesta markkinoinnin ja brändinrakennuksen keinoin
  • Erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen ilmaisu
  • Projektinhallintakokemus
  • Järjestösektorin kokemus on eduksi mutta ei välttämätöntä

Me tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellisen ja innostavan työn, jonka avulla miljoonien lasten elämä kehitysmaissa parantuu
  • Innovatiivisen ja iloisen työyhteisön sekä työkaverit
  • Mahdollisuuden kansainvälisiin projekteihin osallistumiseen

Lisätiedot: Eva Anttila, varainhankinnan johtaja (soittoaika 9.3. klo 14–15 tai email: eva.anttila(at)plan-international.org)

Hakuaika päättyy 14.3. 2018 mutta pyrimme täyttämään paikan mahdollisimman nopeasti ja etenemme jo hakuaikana sopivan kandidaatin löydyttyä – hae siis paikkaa jo tänään! Tehtävä on vakituinen.

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.