Työpaikat

Lahjoittajapalvelun koordinaattori, yksityisvarainhankinta

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Lastenoikeusjärjestö Plan Suomi etsii kokopäiväistä koordinaattoria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Haemme henkilöä, joka viihtyy asiakasrajapinnassa ja haluaa löytää lahjoittajille parhaan ratkaisun. Työssä menestymisen kannalta välttämätöntä on aito kiinnostus alaan, oma-aloitteisuus, asiakaspalveluhenkisyys sekä joustavuus.

Tarjoamme sinulle mielekkään, haasteellisen ja monipuolisen työn jossa sinulla on mahdollisuutta käyttää ja kehittää osaamista maailman lasten oikeuksien edistämiseksi. Toivomme, että työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Keskeiset työtehtävät:

  • Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, myös verkossa
  • Asiakasrekisterin ylläpito ja sen kehittäminen
  • Asiakasrekisteriin liittyvät kumppanuussuhteet sekä kilpailutukset ja kartoitukset
  • Asiakasviestintä monikanavaisesti

Tehtävään hakijalta edellytetään:

  • Innostunutta otetta asiakaspalveluun ja sen kehittämiseen uusissa kanavissa
  • Pro-aktiivista ongelmanratkaisukykyä
  • Kokemusta asiakasrekisterin ylläpidosta ja kehittämisestä sekä siihen liittyvien työkalujen käytöstä
  • MS Office sovellusten hallintaa sekä kokemusta sovelluspohjaisten datatyökalujen käytöstä
  • Kykyä omaksua uusia digitaalisia työkaluja
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa, ruotsin kielen osaaminen eduksi

Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi osoitteeseen: rekrytointi(at)plan.fi Haku päättyy 14.1.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa lahjoittajapalvelun tiiminvetäjä Mira Paakkolanvaara sähköpostitse mira.paakkolanvaara(at)plan.fi tai puhelimitse perjantaina 5.1.2018. klo 12.00–14.00, puh. 040 450 8300.

Toimistomme on esteetön. Plan pyrkii edistämään rekrytoinneissaan yhdenvertaisuuden toteutumista. Jos hakijat ovat osoittautuneet tasavertaisiksi, annamme etusijan silloin hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet voivat olla heikommat esim. etnisen taustan tai vammaisuuden vuoksi. Kaikki työntekijämme sitoutuvat Planin lastensuojeluohjeisiin.

Lastenoikeusjärjestö Plan International parantaa kehitysmaiden lasten elämää ja suojelua. Plan haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten, myös tyttöjen, oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.