Työpaikat

Kriisi- ja perhetyöntekijä Nuorten turvataloon

Ilmoittaja
Paikkakunta
Espoo
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Nuorten turvataloon Espooseen kriisi- ja perhetyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Edellytämme kriisi- ja perhetyöntekijältä vähintään opistotasoista koulutusta tehtävään soveltuvalta sosiaalityön, nuorisotyön ja kansalaistoiminnan tai terveydenhuollon alalta. Odotamme monipuolista kokemusta perhe- ja verkostotyöstä sekä nuorten parissa työskentelystä.

Arvostamme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittävää työotetta sekä kokemusta vapaaehtoisten ohjaamisesta ja tukemisesta.

Odotamme molempien kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työ on päivä- ja vuorotyötä. Työhön kuuluu asiakastyön lisäksi mm. toimintaa vapaaehtoisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä turvatalon kehittämistehtäviä yhteistyössä tiimin kanssa.

Tarjoamme virikkeellisen työympäristön osana Suomen Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen monimuotoista toimintaa, mukavat tiimikaverit ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä työtä nuorten ja perheiden hyväksi. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Punaisen Ristin periaatteisiin.

Palkkaus ja työehdot noudattavat yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja: Nuorten turvatalon johtaja Isto Onali, isto.onali(at)punainenristi.fi, puh. 040 770 4579

Täytä hakemuslomake 11.3.2018 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 yhdistyksestä. Vapaaehtoisten tukena työskentelee henkilökuntaa ympäri Suomen.

Punaisella Ristillä on viisi Nuorten turvataloa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Turvatalot tarjoavat apua ja tukea nuorille ja heidän perheilleen. Teemme vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin nuorten ja perheiden hyväksi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.