Työpaikat

Koulu- ja oppilaitostyön asiantuntija

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelisluterilaisen kirkon kansainvälinen toimija ja yksi ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on myös yksi Suomen suurimpia rauhantyötä tekeviä järjestöjä, joka työskentelee oikeudenmukaisuuden puolesta noin kolmessakymmenessä maassa Afrikassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa. Lähetysseura on työskennellyt jo lähes 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän maailman puolesta. Tutustu toimintaamme: suomenlahetysseura.fi

Haemme nyt Helsingin toimistoomme koulu- ja oppilaitostyön asiantuntijaa ajalle 1.8.2018–31.7.2020.

Lähetysseura tukee Suomessa seurakuntia niiden missionaarisuuden kehittämisessä ja toteuttamisessa. Koulu- ja oppimistyön asiantuntijan työn keskeinen tavoite on tukea seurakuntia koulujen ja oppilaitosten kanssa tehtävässä yhteistyössä materiaalien, koulutuksen ja muiden erilaisten menetelmien avulla osana Lähetysseuran palvelun kokonaisuutta.

Nykyisen asiantuntijan siirtyessä määräajaksi toisiin tehtäviin organisaation sisällä haemme reilun kymmenen hengen tiimillemme työtoveria määräaikaiseen sijaisuuteen.

Tehtävässä

  • tuotat ja kehität menetelmiä ja materiaalia sekä koulutat seurakuntien henkilökuntaa niiden hyödyntämiseen
  • vastaat oppilaitoksille suunnatusta materiaalista (esim. lähetysnäyttelytoiminta) ja kehität verkko- ja muuta materiaalia seurakuntien, koulujen ja opettajien käyttöön
  • edistät yhteistyötä kirkon koulu- ja oppilaitostyöstä vastaavien tahojen, globaalikasvatusverkostojen ja muiden koulutussektorin toimijoiden sekä opetushallinnon kanssa
  • osallistut leiri- ja koulutustoiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä lähetysjuhlille

Menestyäksesi tehtävässä tunnet seurakuntien kouluyhteistyön käytäntöjä ja toimintaympäristöä sekä oppilaitostyötä. Myös opetussuunnitelmat uskonto- ja globaalikasvatuksen osalta ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja olet omaksunut kirkon kansainvälisen työn periaatteet ja käytännöt aiemman kokemuksesi kautta. Lisäksi sinulla on konsultatiivinen ja kehittävä työote, osaamista toimia kouluttajana sekä soveltuva korkeakoulututkinto.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme, jolle on tärkeää ammattitaitoinen, hyvinvoiva ja monimuotoinen henkilöstö.

Lisätietoja tehtävästä antaa seurakuntapalvelun päällikkö Janne Keränen (p. 040 6761 790) ma 14.5. klo 10–12 tai sähköpostitse janne.keranen(at)suomenlahetysseura.fi. 

Toivomme aloitusta tehtävässä 1.8.2018. Sijaisuus jatkuu 31.7.2020 asti.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi 20.5.2018 mennessä osoitteessa http://bit.ly/AzetsTyot

Teemme tämän haun yhdessä rekrytointikumppanimme Azetsin kanssa. Yhteyshenkilömme Azetsilla ovat  Krista Leppänen (krista.leppanen(at)azets.com) ja Essi Henriksson (essi.henriksson(at)azets.com).

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.