Työpaikat

Kotimaan vaikuttamistyön asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme asiantuntijaa kotimaan vaikuttamistyön tiimiimme edistämään YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen toteutumista ja viemään UNICEFin missiota eteenpäin.

Kotimaan vaikuttamistyön tiimin tehtävänä on edistää Suomessa asuvan tai oleskelevan lapsen oikeuksien toteutumista. Haettavan asiantuntijan tehtävänä on edistää lapsenoikeusperustaisia toimintatapoja kuntien ja valtion hallinnossa. Asiantuntijan vastuulla on UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -mallin vetäminen, kehittäminen sekä lapsenoikeusperustaiseen hallintoon liittyvä asiantuntijatyö. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ajalle 1.9.2017–30.6.2018.

Työssä menestyminen edellyttää:

  • Akateemista loppututkintoa tehtävään soveltuvalta alalta
  • Vähintään viiden vuoden työkokemusta
  • Kuntasektorin tuntemusta
  • Ihmisoikeusosaamista
  • Kouluttajakokemusta, fasilitoivaa työotetta
  • Monipuolisia viestintä- ja esiintymistaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa, vahva ruotsi nähdään etuna
  • Kokemus yhteiskunnan rakenteisiin kohdistuvasta vaikuttamistyöstä ja lapsipolitiikan tuntemus nähdään etuna

Tarjoamme merkityksellisen sekä haastavan työtehtävän, jota pääset tekemään innostuneessa asiantuntijayksikössä. Lisäksi saat näköalapaikan kansainvälisen UNICEFin maailmaan. Tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa.

UNICEF pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Lisätietoja: kotimaan vaikuttamistyön päällikkö Milla Aaltonen tiistaina 13.6. klo 10–11 ja perjantaina 16.6. klo 10–11, puh. 040 7366 231.

Hae tehtävää tiistaihin 20.6.2017 klo. 17.00 mennessä. Liitäthän mukaan hakemuksen sekä CV:si palkkatoivomuksineen. Haastattelut pidetään keskiviikkona 28.6. ja torstaina 29.6.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.