Työpaikat

Koordinaattori valmiuden ja varautumisen ohjelmakokonaisuuteen

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme keskustoimiston valmiuden yksikköön koordinaattoria valmiuden ja varautumisen ohjelmakokonaisuuteen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on koordinoida ja kehittää valtakunnallisesti Suomen Punaisen Ristin kotimaan valmiutta ja varautumista valtakunnallisen toimintasuunnitelman mukaisesti. Asetat toiminnalle tavoitteet ja mittarit sekä talousarvion yhdessä yksikön suunnittelijoiden kanssa. Tuet keskustoimiston yksiköitä, järjestön piirejä ja osastoja valmiussuunnittelussa ja kehität valmiuteen ja varautumiseen liittyvää järjestön omaa koulutusta. Vastaat ohjelmakokonaisuuden seurannasta, arvioinnista sekä talouden suunnittelusta ja seurannasta. Kehittämistiimiin kuuluu suunnittelijoita myös SPR:n piireistä. Tehtäviisi kuuluu johtaa mahdollisia operatiivisia hälytystehtäviä kotimaan onnettomuuksissa tai häiriötilanteissa.

Koordinaattorina vastaat siitä, että ohjelman tavoitteet toteutuvat. Esimies- ja verkostotyöskentelytaidoistasi on hyötyä, vaikka tehtävä ei ole esimiestehtävä.

Olet kiinnostunut yhteiskunnan turvallisuudesta Suomessa. Näet, että kolmannella sektorilla on tässä rooli, jota tulee vahvistaa yhdessä viranomaisten ja muiden järjestöjen kanssa. Olet kiinnostunut kehittämään asioita yhdessä erilaisten ihmisten ja verkostojen kanssa. Työtä ohjaavat Punaisen Ristin periaatteet ja arvot.

Onnistut tehtävässä, kun sinulla on osaamista kokonaisuuksien hahmottamisesta, osaat nähdä mihin järjestön valmius asettuu nyt ja tulevaisuudessa, tunnet vapaaehtoistoimintaa ja tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja osaat solmia kumppanuussuhteita.

Edellytämme

  • soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta ja hyvää tuntemusta valmiudesta ja varautumisesta
  • järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan tuntemusta
  • koordinaatio- ja yhteistyötaitoja
  • hyviä, käytännössä osoitettuja verkostotyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • kehittävää työotetta
  • molempien kotimaisten sekä englannin kielten hyvää hallintaa
  • kokemusta hanketyöstä ja sen hallinnoinnista

Työhön sisältyy matkustamista sekä silloin tällöin ilta- ja viikonlopputyötä ja mahdollisesti vapaalta hälytettynä operatiivisiin tehtäviin. Työ alkaa 15.1.2018 tai sopimuksen mukaan. Toimipiste sijaitsee Kaivopuistossa Helsingissä.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Leena Kämäräinen torstaina 28.12.2017 kello 10–11 ja perjantaina 29.12.2017 kello 12.30–13.30 puhelimitse 020 701 2120.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.1.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Lisää hakemukseesi CV.

https://rekry.redcross.fi/meprekry

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.