Työpaikat

Kirjanpitäjä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme osaavaa ja kokenutta taloushallinnon ammattilaista vakinaiseen työsuhteeseen Kirkon Ulkomaanavun säätiön monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin.

Työhön kuuluu mm.: kirjanpitoa ja siihen liittyviä tehtäviä raportointia sisäisille ja ulkoisille yhteistyötahoille veroasioita tilinpäätösprosessiin osallistumista (myös konsernitilinpäätös) taloushallinnon ohjeistusten ja prosessien kehittämistä henkilöstön opastusta taloushallintoon liittyvissä asioissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää: soveltuvaa taloushallinnon tutkintoa aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä mielellään kansainvälisessä ympäristössä sekä tilinpäätöstaitoja kiinnostusta raportointiin ja kokemusta raportoinnista taloushallinnon IT-ohjelmistojen käyttökokemusta ja hyvää Excel-osaamista. Meillä on käytössä mm. Microsoft Dynamics NAV, Basware, OpusCapita sekä M2 hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta, vastuullista työotetta, oma-aloitteisuutta, kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä, palvelualttiutta sekä prosessien kehittämishalukkuutta.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ja monikulttuurisessa toimintaympäristössä.

Tehtävä sijoittuu Kirkon Ulkomaanavun Helsingin toimistoon, kirjanpitäjä raportoi Kirkon Ulkomaanavun laskentapäällikölle ja palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään. Tehtävään valittavan luottotiedot voidaan tarkistaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Antti Miettinen. Lähetä sähköpostitiedustelut otsikolla "kirjanpitäjä" osoitteeseen antti.miettinen(at)kua.fi

Hae tehtävää Kirkon Ulkomaan avun sivulla olevasta linkistä avautuvalla hakulomakkeella. Hakuaika tehtävään päättyy 22.10.2017.

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun antaja. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon, jossa on yhteensä 143 jäsentä. Ulkomaanavun vuosibudjetti on noin 45 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on Suomessa ja 15 ohjelmamaassa yhteensä noin 300.

Lisää Kirkon Ulkomaanavusta voit lukea osoitteessa www.kirkonulkomaanapu.fi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.