Työpaikat

Kiinteistöasiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti hakee keskustoimiston tukipalveluihin kiinteistöasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Suomen Punaisella Ristillä on kiinteistöjä usealla eri paikkakunnalla. Osa kiinteistökannasta on annettu vuokralle.

Kiinteistöasiantuntijan tehtävänä on vastata toimitila- ja kiinteistöpalveluita tuottavan kumppaniverkoston koordinoinnista, sopimusten kilpailuttamisesta ja niiden sisällöstä. Lisäksi hän vastaa kiinteistöautomatiikan hoidosta, toimii vuokralaisten SPR-yhteyshenkilönä, vastaa kiinteistöjen ylläpito- ja perusparannusremonteista, osallistuu kiinteistöjen turvallisuusasioiden hoitamiseen ja SPR:n autokaluston hallinnointiin. Lisäksi työnkuvaan kuuluu pienempiä yksittäisiä tehtäviä. Oman vastuualueen prosessien kehittäminen, ohjeiden ylläpitäminen sekä kiinteistö- ja turvallisuusasioissa kouluttaminen ja ohjeistaminen ovat myös osa työnkuvaa.

Työtehtävässä edellytetään kokemusta vastaavista tehtävistä, tarkkaa ja systemaattista työskentelytapaa, koordinointi- ja tiimityötaitoja, kiinteistöhuollon asiantuntijuutta sekä kiinnostusta kehittää vastuualueen toimintaprosesseja. Arvostamme myös sinnikkyyttä ja vastuullisuutta omaa työtehtävää kohtaan, sillä työkuva on laaja ja se vaatii hihojen käärimistä päivittäin. Työtehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

Positiivinen ote elämään ja reippaus ovat vahvuuksia meillä. Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvojen kunnioitusta. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen Punaisen Ristin monimuotoiseen toimintaan, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden oppia uutta sekä kehittää vastuualueeseen kuuluvia tehtäviä.

Toimipiste sijaitsee Pihlajistossa Helsingissä. Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan, jossa se sijoittuu vaativuusryhmään 4. Työ alkaa 1.12.2017 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Viena Loire-Pohjakallio 9.10.2017 klo 15–16 ja 10.10.2017 klo 15–16 numerossa 020 701 2175.

Odotamme hakemuksia palkkatoivomuksineen 22.10.2017 mennessä Punaisen Ristin sivujen kautta.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla. Kymmenet tuhannet vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea ja henkilökuntamme tukee heitä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.