Työpaikat

Kesätyöntekijöitä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Ulkoministeriö palkkaa kesätyöntekijöitä sihteerin/assistentin tehtäviin kahdeksi kuukaudeksi ajalla 14.5.–31.8.2018

Hakuaika on 1.–14.2.2018. Tehtävää haetaan sähköisesti valtiolle.fi -sivuilla / avoimet työpaikat. Tämä tehtävän työavain on 24-3-2018. Kirjaudu sisään työnhakijana ja luo Aditro Recruit -tili.

Hakijalta odotetaan toimistotehtävien tuntemusta, atk-taitoja, hyvää suomen ja englannin kielen sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa, ylioppilastutkintoa ja Suomen kansalaisuutta. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Hakijoilta odotetaan käynnissä olevia, vähintään toisen vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja.

Kesätyöntekijät sijoittuvat ministeriön eri osastoille pääsääntöisesti johdon tai yksikön sihteerin/assistentin tehtäviin, joissa hoidetaan puhelin- ja postiliikennettä, kalenterin ylläpitoa, yksikön asiakirjaliikennettä, kokous- ja matkajärjestelyjä, matka-asioita ja tiedonhakuja.

Hakemuksessa pyydetään esittämään ajanjakso, jolloin on valmis työskentelemään. Palvelussuhteen ehdot ovat valtion yleisen virkaehtosopimuksen mukaiset. Palkka on 1482 euroa/kk.

Turvallisuusselvitys: kesätyöntekijöiksi ehdolla olevista hakijoista voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa: www.poliisi.fi/supo

Suuren hakijamäärän vuoksi otamme yhteyttä ainoastaan haastatteluun valittuihin huhtikuun loppuun mennessä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.