Työpaikat

Kehitysyhteistyökoordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelisluterilaisen kirkon kansainvälinen toimija ja yksi ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on myös yksi Suomen suurimpia rauhantyötä tekeviä järjestöjä, joka työskentelee oikeudenmukaisuuden puolesta noin kolmessakymmenessä maassa Afrikassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa. Lähetysseura on työskennellyt jo lähes 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän maailman puolesta. Tutustu toimintaamme: suomenlahetysseura.fi

Haemme nyt Helsingin toimistoomme kehitysyhteistyökoordinaattoria määräaikaiseen sijaisuuteen.

Kehitysyhteistyökoordinaattori tulee vastaamaan kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnosta myöhemmin sovituilla maavastuilla. Tehtävään on suunnitteilla liittää myös temaattisia vastuita, esimerkiksi ympäristökysymykset.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta hankehallinnosta ja ymmärrystä tulosperustaisuudesta. Kansainvälisten kehityskysymysten sekä Suomen kehityspolittiisten linjausten tunteminen on myös edellytys tehtävässä menestymiselle. Järjestökentän ja ulkoministeriön ohjelmatukijärjestelmän tuntemus katsotaan vahvuudeksi ja kokemus EU-rahoitteisista hankkeista on eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomi ja englanti. Muu kielitaito, esim. ranska ja espanja, katsotaan eduksi.

Toivomme mahdollisimman pikaista aloitusta tehtävässä. Sijaisuus jatkuu 8.5.2019 asti.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme, jolle on tärkeää ammattitaitoinen, hyvinvoiva ja monimuotoinen henkilöstö.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysyhteistyöpäällikkö Mari Tuohimaa, (puh. 040 176 2044), ke 25.4. klo 9–10 tai pe 4.5. klo 12–13 tai sähköpostitse mari.tuohimaa(at)felm.org.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi 7.5.2018 mennessä osoitteessa http://bit.ly/AzetsTyot.

Teemme tämän haun yhdessä rekrytointikumppanimme Azetsin kanssa. Yhteyshenkilömme Azetsilla ovat Krista Leppänen (krista.leppanen(at)azets.com) ja Essi Henriksson (essi.henriksson(at)azets.com).

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.