Työpaikat

Kausiapulaisia

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Kirkon Ulkomaanavun varainhankintayksikkö etsii kahta kausiapulaista lahjoittajapalveluun. Kausiapulaisten tehtäviin kuuluu pääasiallisesti Toisenlaisen Lahjan lahjoittajapalvelun puhelin- sekä sähköpostipalvelu, tilausten vastaanotto sekä erilaiset postitustehtävät. Työ on kokopäiväinen ja palkka on 9,34 euroa tunnilta. Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, MS Office -ohjelmien tuntemusta, sujuvaa suomen ja hyvää ruotsin kielen taitoa, sillä asiakkaita palvellaan myös ruotsiksi. Aiempi työkokemus asiakaspalvelu- ja asiakasrekisteritehtävistä katsotaan eduksi. Toinen tehtävistä alkaa 20.11. ja toinen 4.12. Toisen kausiapulaisen toivomme pystyvän jatkamaan 29.12. asti, toinen tehtävä päättyy 22.12.

Hakijoiden suuren määrän vuoksi emme valitettavasti vastaa ennakkotiedusteluihin, mutta mahdollisiin kysymyksiisi saat vastauksen työhaastattelussa.

Hae tehtävää linkistä avautuvalla hakulomakkeella. Ilmoita hakemuksessa kumpi aloituspäivä ja lopetuspäivä olisi sinulle mieluisampi.

Hakuaika päättyy 15.10.2017.

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun antaja. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon, jossa on yhteensä 143 jäsentä. Ulkomaanavun vuosibudjetti on noin 45 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on Suomessa ja 15 ohjelmamaassa yhteensä noin 300.

Työpaikat

Kirkollisen työn koordinaattori
Aluepäällikkö Lähi-itään
Palvelu-/sosiaaliohjaaja
Ehkäisevän työn koordinaattori
Finance and Administration Manager
Country Director, Nepal
Regional Director, Middle East
Asiakasneuvottelija
Controller
Sairaanhoitaja
Hankesuunnittelija
ECHO Project Manager
Markkinointiviestinnän osaaja
Kehityspolitiikan erityisasiantuntija
Tiedottaja itäiseen Afrikkaan
Alueellinen kirkollisen työn koordinaattori Lähi-itään
Alueellinen kirkollisen työn koordinaattori Latinalaiseen Amerikkaan
Education Programme manager / Education Specialist
Ulkomaanosaston apulaisjohtaja
Varainhankinnan asiantuntija
Tuotantopäällikkö Maailma kylässä -festivaalille
Controller