Työpaikat

Kansainvälisyyskoordinaattori

Ilmoittaja
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Partio on kansainvälinen harrastus, jonka piirissä toimii 50 miljoonaa partiolaista ympäri maailman. Partiossa kasvetaan kansainvälisyyteen ja maailmankansalaisuuteen niin leirimatkojen kuin globaalikasvatuksen keinoin. Kehitämme toimintaamme ja jaamme osaamistamme eteenpäin yhteistyössä eri maiden partiojärjestöjen ja maailmanjärjestöjen kanssa. Haemme toimistollemme kansainvälisyyskoordinaattoria monipuolisiin tehtäviin.

Etsimme sinua, joka tunnet vapaaehtoistyön periaatteet, innostut hyvästä tekemisen meiningistä ja haluat työskennellä partion päämäärien eteen. Osaat toiminnallasi tukea tekijöitä projektinhallinnassa, kehitysyhteistyöhankkeiden suunnittelussa, rahoituksessa, toteutuksessa ja raportoinnissa. Ymmärrät kehitysyhteistyön lainalaisuudet, ja tunnet näihin liittyvät hankekäytännöt. Haluat edistää paikallistason kansainvälisyyttä lippukunnissa ja tuoda kansainväliset kokemukset osaksi jokaisen ikäkauden toimintaa.

Tehtävään kuuluu muun muassa hankkeisiin, kansainvälisiin kumppanuuksiin ja luottamushenkilöorganisaatioomme liittyviä käytännön järjestelyjä, projekteja toteuttavien vapaaehtoisten ohjausta sekä kansainvälisten yhteyksien valiokunnan vapaaehtoisten kanssa työskentely. Työtä tehdään hyvin vahvasti yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Toimistolla työ sijoittuu lippukuntatyön tiimiin.

Odotamme

 • soveltuvaa koulutusta ja notkeita viestintä- ja toimisto-it:n taitoja
 • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, projektinhallinta- ja organisointikykyjä, itsenäistä, tavoitteellista ja joustavaa työotetta sekä järjestötyön tuntemusta
 • kykyä hallita kokonaisuuksia, omaksua nopeasti ja viedä kehityshankkeita maaliin
 • valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen
 • kokemusta järjestötoiminnasta ja hankehallinnosta, ehkä jopa kehitysyhteistyö- ja tai globaalikasvatushankkeista
 • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Suomen kielen taito on oltava sujuva niin suullisesti kuin kirjallisestikin.
 • partiotoiminnan tuntemus auttaa menestymään tehtävässä.

Kanssamme pääset

 • nuoriso- ja kasvatusjärjestökentän syvään päähän
 • tekemään töitä yhdessä kivan työyhteisön ja iloisten vapaaehtoisten kanssa
 • kehittämään Suomen suurimman nuorisojärjestön kansainvälisyystoimintoja niin paikallisella kuin kansallisellakin tasolla
 • mahdollistamaan kansainvälisiä kokemuksia, ystävyyttä yli rajojen ja globaalin vastuuntunnon kehittymistä

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa elokuun alussa. Toimipiste sijaitsee Helsingin Töölössä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen rekry(at)partio.fi viimeistään 21.5.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Bryk: anna.bryk(at)partio.fi tai 09 88651216 11.5, kello 14.30-17 ja 15.5. kello 10.30-17. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu  65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.  

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.