Työpaikat

Kaksi sosiaalityöntekijää

Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme nyt Keski-Suomen aluetoimistoomme kahta sosiaalityöntekijän sijaista.

Sijaisuus 1) ajalle 1.4.2018–31.3.2021 sisältää järjestön ehkäisevää työtä ja sen kehittämistä.  Ehkäisevän työn tukiperhe- ja lomakotityö ovat Keski-Suomen aluetoimiston toimintoja. Kehittämistyö tapahtuu Keskustoimiston koordinoimana ja yhteistyössä keskustoimiston ja Etelä-Suomen aluetoimiston kanssa.

Sijaisuus 2) ajalle 19.3.2018–31.12.2018 työtehtävät sijoittuvat järjestön tukiperhe- ja lasten yhteisöllisen ryhmätoiminnan työhön.

Molemmat sijaisuudet ovat kokoaikaisia.

Molemmissa sijaisuuksissa työ sisältää mm. asiakastyötä, vapaaehtoisten valmentamista ja ryhmien ohjaamista. Työntekijällämme on tukenaan oma tiimi sekä aluetoimiston ja koko valtakunnallisen järjestön erityisosaaminen. Työ edellyttää sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 3 §:n mukaista kelpoisuutta (272/2005) sekä kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä.

Ajokortti on välttämätön ja työ vaatii matkustusvalmiutta. Työehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja www.pelastakaalapset.fi ja aluejohtaja Anu Huovinen, p. 040 828 3910, anu.huovinen@pelastakaalapset.fi

Hakemukset pyydetään toimittamaan 11.3.2018 mennessä tämän linkin kautta.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.