Työpaikat

Johtava projektipäällikkö

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelisluterilaisen kirkon kansainvälinen toimija ja yksi ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on myös yksi Suomen suurimpia rauhantyötä tekeviä järjestöjä, joka työskentelee oikeudenmukaisuuden puolesta noin kolmessakymmenessä maassa Afrikassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa. Lähetysseura on työskennellyt jo lähes 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän maailman puolesta. Tutustu toimintaamme: suomenlahetysseura.fi  

Tule tekemään merkityksellistä työtä rauhantyön ja kansainvälisen vaikuttamisen laajalle kentälle. Etsimme Helsingin rauhantyön ja vaikuttamisen yksikön vahvistukseksi sinua, johtava projektipäällikkö (Senior Project Manager).

Suomen Lähetysseura on tehnyt vuodesta 2013 lähtien yhteistyötä libanonilaisen kumppanin kanssa rauhan ja sovinnon hankkeessa, joka tukee Syyrian rauhanprosessia ja sen eri osapuolia. Johtavan projektipäällikön roolissasi toimit Syria Iniative -hankkeen vetovastuussa. Kolmen vuoden määräaikaisessa tehtävässäsi vastaat teknisestä ja hallinnollisesta tuesta kumppanille sekä kansainvälisen vaikuttamistyön ja vuoropuheluprosessien fasilitaation suunnittelusta, toimeenpanosta ja seurannasta sekä raportoinnista yhdessä kumppanin kanssa.

Sinulla on:

  • kokemusta ja näkemystä tuloksekkaasta kansainvälisestä vaikuttamisesta sekä hyvää käsitystä yhteiskunnallisesta päätöksenteosta
  • Lähi-idän poliittisen tilanteen sekä rauhantyön syvällistä tuntemusta
  • vähintään 5–8 vuoden työkokemusta, josta osa konfliktialueilla
  • vahvaa kokemusta hankehallinnosta sekä PME -osaamista
  • hyviä yhteiskunnallisia ja kansainvälisiä verkostoja ja vahvoja ihmissuhdetaitoja
  • organisoitunutta työotetta, jossa asiat pysyvät hallussa ja mieli hyvänä, vaikka palloja olisi ilmassa useita
  • sujuvaa kirjallista viestintää ja vakuuttavia esiintymistaitoja
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Arvostamme lisäksi työkokemusta kansainvälisistä järjestöistä sekä suomalaisen ja kansainvälisen rauhantyönkentän ja kirkon kansainvälisen työn tuntemusta ja ymmärrystä.  Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja monikulttuuriseen työympäristöön.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja palkitsevan roolin rauhantyön ja kansainvälisen vaikuttamisen parissa, vaikuttavassa hankkeessa jolla on vankka taloudellinen tausta. Tukenasi toimivat oman yksikkösi kollegoiden lisäksi Lähi-idän aluetiimin aluepäällikkö ja koordinaattorit. Suomen Lähetysseuralla haluamme tukea syyrilaisia heidän rauhan ponnistuksissaan. Tule rakentamaan kanssamme oikeudenmukaista rauhaa.

Tehtävä alkaa 1.6.2018 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 30.4.2021.  

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi 13.5.2018 mennessä osoitteessa: http://bit.ly/AzetsTyot.

Lisätietoja tehtävästä antaa rauhantyön ja vaikuttamistyön päällikkö Kristiina Rintakoski, kristiina.rintakoski(at)felm.org tai 040 7176151 17.4. klo 16–18 ja 18.4. klo 12–15 sekä 23.4. klo 15–17.

Teemme tämän haun yhdessä rekrytointikumppanimme Azetsin kanssa. Yhteyshenkilömme Azetsilla ovat Essi Henriksson (essi.henriksson(at)azets.com) ja Krista Leppänen (krista.leppanen(at)azets.com).

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.