Työpaikat

Johtaja Nuorten turvataloon

Ilmoittaja
Paikkakunta
Turku
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Punaiselle Ristille Turkuun Nuorten turvataloon johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänä on johtaa Turun turvatalon toimintaa ja vastata taloudesta, toimia turvatalon työyhteisön esimiehenä ja huolehtia vapaaehtoistoiminnan ohjauksesta. Nuorten turvatalojen toiminta perustuu elävään yhteistyöhön monialaisissa julkisen ja kolmannen sektorin kumppanuusverkostoissa, joiden ylläpidosta ja kehittämisestä johtaja vastaa.

Etsimme johtajaa, jolla on halua ja kykyä johtaa Turun Nuorten turvataloa muuttuvassa yhteiskunnassa.Etsimme yhteistyötaitoista osaajaa, jolla on innostusta kehittää nuorille ja perheille suunnattuja palveluja sekä vapaaehtoistoimintaa.

Tarjoamme virikkeellisen työympäristön osana Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen monimuotoista toimintaa sekä vastuullisen työn, jossa voi kehittää toimintoja nuorten ja perheiden hyväksi, yhdessä vapaaehtoisten ja yhteistyökumppanien kanssa. Johtajan tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Punaisen Ristin periaatteisiin.

Edellytämme johtajalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vankkaa osaamista ja kokemusta nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä. Johtajalla tulee olla vahvaa näyttöä vastuullisista esimiestehtävistä erilaisissa työympäristöissä sekä kykyä johtaa moniammatillista verkosto- ja vapaaehtoistyötä. Johtajan työn menestyksellinen hoitaminen Nuorten turvatalolla edellyttää myönteistä ja dialogista työotetta. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja joustavaa työotetta.

Odotamme molempien kotimaisten kielten lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Turun alueen nuorten ja perheiden parissa toimivien julkisen ja kolmannen sektorin verkostojen tuntemus katsotaan eduksi.

Palkkaus ja työehdot noudattavat yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi 31.1.2018 mennessä. Lisää hakemukseesi CV. https://rekry.redcross.fi/meprekry

Lisätietoja: Nuorten turvatalotoiminnan johtaja Leena Suurpää maanantaisin 15.1., 22.1. ja 29.1. klo 10–12, puh. 050 543 8251.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 yhdistyksestä. Vapaaehtoisten tukena työskentelee henkilökuntaa ympäri Suomen.

Punaisella Ristillä on viisi Nuorten turvataloa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Turvatalot tarjoavat apua ja tukea nuorille ja heidän perheilleen. Teemme vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin nuorten ja perheiden hyväksi.

Työpaikat

Kaksi hankesuunnittelijaa
Henkilöstökoordinaattori Kontti-kierrätystavarataloon
Ohjaajia vastaanottokeskukseen
Vaikuttamistyön päällikkö
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Kehittämispäällikkö
Kriisi- ja perhetyöntekijä Nuorten turvataloon
Viestintäpäällikkö
Assistentti rahoituksen, viestinnän ja sidosryhmätyön osastolle
Projektipäällikkö
Varainhankinnan koordinaattori, koulutoiminta
F2F-koordinaattori
Markkinoinnin ja varainhankinnan koordinaattori
Henkilöstösuunnittelija
Ohjelmasuunnittelija
Project Assistant or Project Officer, Programme Management Office
Johtaja Nuorten turvataloon
Projektipäällikkö
Education Specialist
Humanitarian aid Adviser
Controller
Data-analyytikko
Kesätyöntekijöitä