Työpaikat

Johdon sihteeri

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Toimintojamme aluetoimistoissa on muun muassa perhehoito, adoptiot, loma- ja tukiperhetoiminta, tukihenkilö ja sporttikummitoiminta, yhteisöllinen ryhmätoiminta sekä asiantuntijapalvelut. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista.

Haemme nyt Keskustoimistollemme Helsinkiin johdon sihteeriä.

Johdon sihteerinä vastaat järjestön hallinnollisten asiakirjojen laatimisesta sekä kokousten ja muiden tapahtumien järjestämisestä. Toimit siivouspalveluiden yhdyshenkilönä, sijaistat tarvittaessa vaihde- ja aulapalveluissamme ja avustat henkilöstöämme matkustamiseen liittyvissä asioissa.

Toivomme, että olet suorittanut tehtävään soveltuvan tutkinnon ja sinulla on takanasi muutama vuosi työtä vastaavissa tehtävissä. Olet taitava viestijä (suomi, englanti) ja ylivertainen organisoija. Innostut oman työsi kehittämisestä, mutta myös jouhevasti toimiva arki motivoi sinua.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutuneita siihen mitä teemme yhdessä. Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtäviin.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 7.12.2017 tai sopimuksen mukaan. Palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää tämän linkin kautta 27.9.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä tuleva esimiehesi pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta puh. 050 462 1148 keskiviikkona 20.9.2017 klo 8–10 ja maanantaina 25.9.2017 klo 14–16.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.