Työpaikat

HR-koordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme myyntiorientoitunutta ja tehokasta F2F-toiminnon HR-koordinaattoria varainhankinnan yksikköömme. Ensisijaisesti vastaat katu-, ovi- ja kauppakeskus esittelijöidemme rekrytoinnin suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä tavoitteena kasvattaa suoramyyntiesittelijöiden (F2F) henkilöstömäärää ja sitouttaa heidät tehtäväänsä. Työnkuvaan kuuluu myös palkkalaskentaan liittyviä tehtäviä sekä perehdytysjärjestelyitä.

Toimit tärkeässä roolissa F2F-koordinointitiimissä ja olet jo hankkinut kokemusta rekrytoinnista ja muista henkilöstöhallinnon osa-alueista. Ymmärrät sosiaalisen median ja muiden kohdennettujen rekrytointikanavien ja -menetelmien merkityksen rekrytoinnissa sekä osallistut mielelläsi messuille ja muihin erilaisiin rekrytointitapahtumiin. Pidät huolta nykyisistä F2F-työntekijöistämme olemalla asiakaslähtöinen, hyvä viestijä niin suomeksi kuin englanniksikin. Arvostamme lisäksi kokemusta katu- ja tuote-esittelymarkkinoinnista sekä ymmärrystä valtakunnallisesta rekrytoinnista. Katsomme eduksi kaupallisen koulutuksen ja ruotsin kielen taidon. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa kotimaassa.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja merkityksellisen työtehtävän, jota pääset tekemään innostuneessa tiimissä. Lisäksi saat näköalapaikan Suomen UNICEFin varainhankintatyöhön.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää kotisivujemme kautta mahdollisimman pian mutta viimeistään 24.9.2017. Liitäthän mukaan hakemuksen sekä CV:si palkkatoivomuksineen.

Lisätiedusteluihin vastaa markkinointipäällikkö Camilla Gummerus-Forstén 14.9. klo. 11–12.00 ja 20.9. klo 11–12.00, puh. 0400 508 010.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta. Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Työpaikat

Kirkollisen työn koordinaattori
Aluepäällikkö Lähi-itään
Palvelu-/sosiaaliohjaaja
Ehkäisevän työn koordinaattori
Finance and Administration Manager
Country Director, Nepal
Regional Director, Middle East
Asiakasneuvottelija
Controller
Sairaanhoitaja
Hankesuunnittelija
ECHO Project Manager
Markkinointiviestinnän osaaja
Kehityspolitiikan erityisasiantuntija
Tiedottaja itäiseen Afrikkaan
Alueellinen kirkollisen työn koordinaattori Lähi-itään
Alueellinen kirkollisen työn koordinaattori Latinalaiseen Amerikkaan
Education Programme manager / Education Specialist
Ulkomaanosaston apulaisjohtaja
Varainhankinnan asiantuntija
Tuotantopäällikkö Maailma kylässä -festivaalille
Controller