Työpaikat

HR-asiantuntija

Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo lähes 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Toimintaamme saamme tukea seurakunnilta, kristillisiltä järjestöiltä ja yksittäisiltä lahjoittajilta sekä valtion kehitysyhteistyöavustuksista. suomenlahetysseura.fi

Haemme vakituiseen työsuhteeseen HR-asiantuntijaa

hallinto-osaston henkilöstöyksikköön Helsinkiin. Hallinto-osasto vastaa sekä lakisääteisistä HR- että strategisen kehittämisen tehtävistä.

HR-asiantuntijan tehtävässä on kolme keskeistä vastuualuetta:

  • kotimaan rekrytoinnit sekä sijaistaminen ulkomaan rekrytoinneissa
  • ulkomaantyöntekijöiden HR-koordinaatio, johon sisältyvät muun muassa työsuhde-, vakuutus- ja sosiaaliturva-asiat, viisumiasiat sekä työsuhdeneuvontaa ja esimiesten tukemista
  • osallistuminen HR-tietojärjestelmien avulla toteutettavien henkilöstöjohtamisen tuloksellisuutta ja onnistumista kuvaavien kyselyjen tekemiseen sekä kyselyjen tulosten perusteella laadittavien kehittämissuunnitelmien valmisteluun ja toteuttamiseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää:

  • vahvaa rekrytointikokemusta
  • ymmärrystä eri kulttuureissa työskentelystä
  • Suomen työnlainsäädännön ja TES-asioiden osaamista
  • vahvaa kokemusta HR-tietojärjestelmistä sekä ymmärrystä tietojärjestelmien roolista HR-työssä
  • kiinnostusta HR-kyselyjen tekemiseen ja niiden pohjalta laadittavien kehittämissuunnitelmien toteuttamiseen
  • kykyä oman vastuualueiden töiden ja niihin liittyen ohjeistusten ja prosessien kehittämiseen.

Lisäksi valittavalla henkilöllä tulee olla laaja osaaminen HR:n eri tehtävistä ja kykyä sekä strategisten tavoitteiden muodostamiseen että niiden jalkauttamiseen omien vastuualueidensa osalta. Edelleen tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä itsensä johtamiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarkkuus ja oma-aloitteisuus ovat tehtävässä onnistumisen kannalta välttämättömiä taitoja.

Suomen Lähetysseurassa pääset aidosti vaikuttamaan ja tekemään hyvää työtä! Meillä työskentelee joukko motivoituneita ja sitoutuneita eri alojen osaajia. Työnantajana tuemme myös henkilöstömme kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä työn ja muun elämän yhteensovittamista.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset 11.3.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella www.suomenlahetysseura.fi/rekry.

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Tarja Larmasuo (ma 5.3. klo 10–12 ja 7.3. klo 13–15), p. 040 4514 534, tarja.larmasuo(at)suomenlahetysseura.fi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.