Työpaikat

F2F-päällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme tulostavoitteellista ja tehokasta F2F-toiminnon päällikköä varainhankinnan yksikköömme. F2F-päällikön tehtävä on vastata F2F-kanavan kehittämisestä, johtamisesta, operatiivisesta toiminnasta, suunnittelusta sekä tavoitteiden toteutumisesta budjetin ja suunnitelmien mukaisesti. F2F-päällikkö toimii esimiehenä F2F-koordinaattoreille ja raportoi yksikön markkinointipäällikölle.

Tehtävä edellyttää vahvaa myynnillistä osaamista, tulostavoitteellisuutta ja kaupallista ymmärrystä. Olet oma-aloitteinen visionääri, kannustava esimies ja saat ihmiset innostumaan. Ongelmanratkaisijana näet mahdollisuudet haastavissakin tilanteissa. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä ja kasvokkain myynnistä erityisesti kaduilla ja ovilla. Ymmärrät eri suoramyyntikanavien lainalaisuudet ja mahdollisuudet. Viihdyt asiakastyössä ja sinulla on erinomainen suomen- ja englanninkielen taito sekä hyvät viestintä- ja esiintymistaidot. Katsomme eduksi kaupallisen koulutuksen ja ruotsin kielen taidon. Sinulla on valmius matkustaa kotimaassa. Tehtävä on äitiyslomasijaisuus ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen työtehtävän, jota pääset tekemään innostuneessa tiimissä. Lisäksi saat näköalapaikan Suomen UNICEFin varainhankintatyöhön.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää kotisivujemme kautta mahdollisimman pian mutta viimeistään 24.9.2017. Liitäthän mukaan hakemuksen sekä CV:si palkkatoivomuksineen.

Lisätiedusteluihin vastaa markkinointipäällikkö Camilla Gummerus-Forstén 14.9. klo. 11–12.00 ja 20.9. klo 11–12.00, puh. 0400 508 010.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta. Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.