Työpaikat

Digituottaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme kokenutta tuottajaa digitaalisiin viestintä- ja markkinointitehtäviin.

Ylläpidät ja kehität verkkopalveluidemme sisältöjä yhdessä toisen digituottajamme kanssa. Osana markkinointi- ja viestintätiimiä teet tiivistä yhteistyötä organisaation sisällä ja tuot tuoreita ideoita maailmalta. Käytännössä luot parasta mahdollista mielikuvaa UNICEFista, tuet varainhankintaamme ja vaikuttamistyötämme toteuttaen päivittäistä viestintää ja kampanjoita sekä kehittämällä pitkäjänteisesti digitaalisia palveluitamme. Työsi vahvistaa suomalaisten mielikuvaa UNICEFin työstä lapsen oikeuksien toteutumiseksi ja auttaa meitä saavuttamaan varainhankinnalliset tavoitteet.

Meillä teet töitä moderneilla välineillä ja sinulla on YK-järjestön viestintätuki takanasi. Käytämme kanavia, joilla saavutamme kohdeyleisömme ja saamme aikaan tuloksia. Työsi on tavoitteellista ja kunniahimoista porukassa, joka haluaa olla paras alallaan. Meillä on tavoitteissa vahvistaa digikanavien varainhankinnallista roolia ja panoksesi tässä on tärkeä. Tämän vuoksi arvostamme viestinnällisen osaamisen lisäksi digitaalisen markkinoinnin ja myynnin osaamista.  

Meidät tunnetaan laadukkaana viestijänä erityisesti sosiaalisen median kanavissa. Menestyksemme mahdollistamana vahvistamme nyt tiimiä uudella jäsenellä. Sinun taustasi voi olla sisältömarkkinointi, journalismi, viestintä tai vastaava. Tärkeintä on hyvä ote moderneihin viestintäkanaviin ja halua oppia koko ajan uutta median kehittyessä. Jos olet bloggaaja tai kokeillut siipiäsi esimerkiksi vloggaajana, sen hauskempaa.

Tässä hieman reunaehtoja: Sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito, hyvä yhteistyökyky, selkeä kirjallinen ja visuaalinen ilmaisu, ratkot sujuvasti ongelmia paineenkin keskellä, olet ripeä, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Ymmärrät nettianalytiikkaa ja ATK on hallussa. Sinulla on pitkä pinna ja olet hyvä tyyppi.

Tarjoamme työn, jolla on merkitystä ja vaikutusta sekä pätevät ja sitoutuneet työkaverit.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää nettisivumme kautta mahdollisimman pian mutta viimeistään sunnuntaina 12.11.2017. Lisätiedusteluihin vastaa digituottaja Petteri Numminen perjantaina 20.10. kello 10.30–12 ja keskiviikkona 1.11 kello 12.30–14, puhelin 040 515 2134.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi. 

Työpaikat

Controller
Finance and Administration Manager
Sairaanhoitaja
Hankesuunnittelija
Etsivän työn tekijä
Projektikoordinaattori
Ehkäisevän työn koordinaattori
ECHO Project Manager
Markkinointiviestinnän osaaja
Kehityspolitiikan erityisasiantuntija
Tiedottaja itäiseen Afrikkaan
Alueellinen kirkollisen työn koordinaattori Lähi-itään
Alueellinen kirkollisen työn koordinaattori Latinalaiseen Amerikkaan
Education Programme manager / Education Specialist
Ulkomaanosaston apulaisjohtaja
Varainhankinnan asiantuntija
Education Cluster Coordinator
F2F-koordinaattori
Viestinnän asiantuntija
Organisaation kehittämisen asiantuntija
Kolme ohjaajaa, Tirlittanin erityislastenkoti
Tuotantopäällikkö Maailma kylässä -festivaalille
Juristi
Markkinointisuunnittelija
Controller