Työpaikat

Digitaalisen varainhankinnan ammattilainen

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme varainhankintatiimiimme ammattitaitoista varainhankkijaa, jonka tehtäviin kuuluu digitaalisen varainhankinnan lisäksi humanitaariset keräykset, panttiarpajaiset, joulukampanja sekä aineeton lahja Toivekauppa.fi. Työ on määräaikainen 31.1.2019 asti.

Varainhankinnassa teet merkityksellistä työtä Suomessa ja ulkomailla asuvien lasten ja nuorten hyväksi. Olet osa kymmenhenkistä tiimiä ja työpaikkasi on Käpylässä, Pelastakaa Lapset ry:n keskustoimistolla. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen ja työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.10.2017. Tarjoamme monipuoliset tehtävien lisäksi näköalapaikan kansainvälisessä Save the Children organisaatiossa, jossa Suomen Pelastakaa Lapsilla on 260 työntekijää, viidessä aluetoimistossa.

Sinulla on kokemusta digitaalisesta varainhankinnasta ja näyttöä tuloksellisuudesta. Sinulla on korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Tehtävä edellyttää vahvaa oma-aloitteellisuutta ja yrittäjähenkisyyttä otetta työskentelyyn. Ideoit, innovoit, ja toteutat suunnitelmat myös käytännössä. Monikanavaisuus on sinulle itsestään selvää ja hallitset Adobe CC-ohjelmistot (Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere). Osaat myös kirjoittaa varainhankinnallisia tekstejä ja omaat visuaalista silmää.

Arvostamme ymmärrystä lasten oikeuksista, humanitaarisista katastrofeista, kansainvälistä kokemusta ja vahvaksi eduksi katsotaan ruotsin kielen taito, englannin kielen lisäksi.

Lasten turvallisuus on meille tärkeä kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Lisätietoja varainhankinnan päälliköltä 5.9. klo 13–14 ja 7.9. klo 10–12 puh. 050 400 8199 tai sähköpostitse sari.meller(at)pelastakaalapset.fi.

Hakemukset tämän linkin kautta viimeistään 13.9.2017.

Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.

Työpaikat

Controller
Finance and Administration Manager
Sairaanhoitaja
Hankesuunnittelija
Etsivän työn tekijä
Projektikoordinaattori
Ehkäisevän työn koordinaattori
ECHO Project Manager
Markkinointiviestinnän osaaja
Kehityspolitiikan erityisasiantuntija
Tiedottaja itäiseen Afrikkaan
Alueellinen kirkollisen työn koordinaattori Lähi-itään
Alueellinen kirkollisen työn koordinaattori Latinalaiseen Amerikkaan
Education Programme manager / Education Specialist
Ulkomaanosaston apulaisjohtaja
Varainhankinnan asiantuntija
Education Cluster Coordinator
F2F-koordinaattori
Viestinnän asiantuntija
Organisaation kehittämisen asiantuntija
Kolme ohjaajaa, Tirlittanin erityislastenkoti
Tuotantopäällikkö Maailma kylässä -festivaalille
Juristi
Markkinointisuunnittelija
Controller