Työpaikat

Digitaalisen markkinoinnin ja varainhankinnan koordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun antaja. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon, jossa on yhteensä 143 jäsentä. Ulkomaanavun vuosibudjetti on noin 45 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on Suomessa ja 15 ohjelmamaassa yhteensä noin 300.

Tule tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Etsimme digitaalisen markkinoinnin ja varainhankinnan osaajaa mukavaan ja ammattitaitoiseen varainhankintatiimiimme!

Vastuullasi on Kirkon Ulkomaanavun (KUA) digitaalisen varainhankinnan suunnittelu, kehittäminen ja toteutus. Sinulla on kokemusta hakusanamainonnasta, hakukoneoptimoinnista sekä mainonnasta somessa (erityisesti Facebook). Vastuullasi on myös varainhankinnallisten tv-spottien suunnittelu ja ulostulojen koordinointi, katastrofikeräysten toimenpiteet, varainhankinnallisten sähköpostisuorien sekä tekstiviestivetoomusten suunnittelu ja toteuttaminen.

Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto ja/tai soveltuvaa työkokemusta. Olet tavoitesuuntautunut, yhteistyökykyinen sekä halukas jatkuvasti kehittämään itseäsi ja vastuualuettasi. Olet myös hyvä kirjoittamaan ja tuottamaan markkinointitekstejä itse. Omaat positiivisen asenteen sekä vastuullisen ja oma-aloitteisen otteen työhön. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja sijoittuu KUAn Helsingin toimistoon Etelärannassa. Tehtävän palkkaus perustuu KUAn palkkausjärjestelmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintayksikön päällikkö Johanna Karjalainen, puh. 040 733 0471, 13.9 klo 10–11 ja 20.9. klo 14–15. Hakuaika tehtävään päättyy 24.9.2017.