Työpaikat

CRM-asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme CRM-asiantuntijaa varainhankinnan yksikköömme. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus. Roolisi on tärkeä, koska huolehdit siitä, että varainhankintamme tulokset varmistava tekninen kivijalka on kunnossa. Työhösi kuuluu näin ollen mm. markkinoinnin automaatiojärjestelmän valvominen ja erilaisten maksutapojen tunteminen sekä asiakaspalvelumme ja muiden CRM-käyttäjien tukeminen.

Vastaat ensisijaisesti asiakasrekisterimme kunnossapidosta ja kehittämisestä sekä sen integroinneista muihin järjestelmiin yhdessä CRM-toimittajamme kanssa. Olet kiinnostunut ongelmien ratkomisesta, muiden ihmisten auttamisesta työssään ja järjestelmän kehittämisestä mahdollisimman käyttäjäystävälliseen suuntaan. Päivittäiset tehtäväsi pitävät sisällään erilaisten poimintojen tekoa, rekisterin päivityksiä ja siivoamista sekä varainhankinnan raporttien koostamista.

Tehtävän edellytyksenä on kokemus CRM-järjestelmistä, mieluiten Salesforcesta. Tietokannat ovat sinulle tuttuja, erilaisten maksutapojen, erityisesti e-laskun ja korttimaksun, tunteminen on tässä työssä tärkeää. Olet kiinnostunut datasta ja sinulle on tärkeää, että se pysyy laadukkaana. Sinulla on myös kokemusta raportoinnista, mieluiten QlikView-ohjelmistoa käyttämällä. Työkielinä käytät sujuvasti sekä suomea että englantia. SQL-osaaminen ja aikaisempi kokemus varainhankinnasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja merkityksellisen työtehtävän, jota pääset tekemään innostuneessa tiimissä. Lisäksi saat näköalapaikan Suomen UNICEFin varainhankintatyöhön.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian kotisivujemme kautta (www.unicef.fi) mutta viimeistään 19.11.2017. Liitäthän mukaan hakemuksen sekä CV:si palkkatoivomuksineen.

Lisätiedusteluihin vastaa varainhankinnan data ja analyysi -tiimistä Katri Koskinen 10.11. klo 9-11, puh. 050 576 8155.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Työpaikat

Controller
Finance and Administration Manager
Sairaanhoitaja
Hankesuunnittelija
Etsivän työn tekijä
Projektikoordinaattori
Ehkäisevän työn koordinaattori
ECHO Project Manager
Markkinointiviestinnän osaaja
Kehityspolitiikan erityisasiantuntija
Tiedottaja itäiseen Afrikkaan
Alueellinen kirkollisen työn koordinaattori Lähi-itään
Alueellinen kirkollisen työn koordinaattori Latinalaiseen Amerikkaan
Education Programme manager / Education Specialist
Ulkomaanosaston apulaisjohtaja
Varainhankinnan asiantuntija
Education Cluster Coordinator
F2F-koordinaattori
Viestinnän asiantuntija
Organisaation kehittämisen asiantuntija
Kolme ohjaajaa, Tirlittanin erityislastenkoti
Tuotantopäällikkö Maailma kylässä -festivaalille
Juristi
Markkinointisuunnittelija
Controller