Työpaikat

Assistentti viestinnän ja sidosryhmätyön yksiköille

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Kirkon Ulkomaanapu (KUA) on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon. Haemme myönteistä muutosta tukemalla kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä haurailla ja katastrofiherkillä alueilla. Olemme erikoistuneet tukemaan paikallisyhteisöjä niiden oikeudessa rauhaan, toimeentuloon ja laadukkaaseen koulutukseen.

Haemme Kirkon Ulkomaanapuun (KUA) ammattitaitoista assistenttia tukemaan viestinnän ja sidosryhmätyön yksiköitä.

Viestintäyksikkö johtaa ja kehittää KUA:n brändiä, vastaa mediasuhteista, digitaalisesta ja painetusta viestinnästä sekä henkilökunnan viestintäkoulutuksesta. Sidosryhmätyön yksikkö vastaa KUA:n suhteista evankelisluterilaisen kirkon seurakuntiin ja hiippakuntiin sekä koordinoi vapaaehtoisverkostojen toimintaa.

Assistentin tehtäviin kuuluu:

  • avustaa tiedonhankinnassa, päivittäishallinnossa sekä kokous- ja tapahtumajärjestelyissä
  • avustaa mediaseurannassa ja toimitusprosesseissa
  • vastata erilaisten yhteystietorekisterien ylläpidosta
  • vastata yksiköiden matka- ja viisumijärjestelyistä sekä matkalaskujen käsittelystä
  • osallistua sidosryhmien asiakaspalveluun.

Sinulla on tehtävään soveltuva tradenomin/merkonomin tutkinto tai vastaavat taidot ja aikaisempaa kokemusta monipuolisista assistentin tehtävistä. Tehtävien hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot ja olet tiimityöntekijä. Hyvällä organisointitaidollasi pidät langat käsissäsi ja asiat järjestyksessä. Hoidat työsi tarkasti ja täsmällisesti ja joustat tarvittaessa. Sinulla on vahvat Office-ohjelmien taidot (erit. Word, PowerPoint, Excel). Arvostamme lisäksi kokemusta WordPress-, NAV- ja Apsis -järjestelmistä. SharePoint-osaaminen ja sosiaalisen median taidot katsotaan eduksi.

KUA:n toimintakentän ja sidosryhmien tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävä alkaa 12.2.2018 tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viim. maaliskuun alussa 2018, on toistaiseksi voimassa oleva ja sijoittuu Ulkomaanavun Helsingin toimistoon. Tehtävän palkkaus perustuu KUA:n palkkausjärjestelmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. viestintäpäällikkö Minna Elo, puh. 050 330 9747, 21.12. klo 13–14 ja 2.1. klo 9–10.

Hae tehtävää tästä linkistä avautuvalla hakulomakkeella. Hakuaika tehtävään päättyy 11.1.2018 ja hakijoita haastatellaan viikolla 4.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.