Työpaikat

Asiakaspalvelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Haemme nyt varainhankinnan yksikköömme kahta (2) asiakaspalvelijaa Helsingin Kalasataman toimipisteeseemme palvelemaan Suomen UNICEFin lahjoittajia puhelimitse sekä sähköpostitse.

Työhön kuuluu pääsääntöisesti sekä myynnilliset että lahjoittajan asiakkuutta hoitavat ulossoitot, joten tehtävässä menestyminen vaatii aitoja vuorovaikutustaitoja sekä reipasta asennetta puhelimella tapahtuvaan myyntiin ja asiakaspalveluun.

Tehtäviin kuuluu myös sisäänpäin tulevien puheluiden vastaanottaminen, lahjoittajarekisterin ylläpito, asiakirjojen hallinta, puhelinvaihteen hoito sekä sähköposteihin vastaaminen, joten työssä onnistuminen edellyttää myös monipuolisia IT-taitoja sekä selkeää kirjallista ulosantia.

Hyvä suomen kielen taito on välttämätöntä asiakaspalvelijan tehtävässä. Palvelemme lahjoittajiamme myös ruotsiksi sekä englanniksi, joten kielitaito katsotaan eduksi tehtävää haettaessa.

Tarjoamamme paikan kokoaikaiselle (37,5h/vko) ja osa-aikaiselle (25–37,5h/vko) asiakaspalvelijalle. Työajat ovat joustavat sijoittuen arkisin aamu- ja iltavuoroissa klo. 9–20.00 välille ja lauantaisin klo. 11–17.00 väliselle ajalle. Työsuhde on vakituinen. Alkupalkkaus on 11,42€/h ja työsuhteessa sovelletaan PALTA RY:n sekä Julkisten ja Hyvinvointialojen Liiton JHL:n välistä työehtosopimusta.

Työ alkaa tammikuussa viikolla 4.

Lisätiedusteluihin vastaa tiiminvetäjä Sara Isoaho to 28.12. klo. 9–10.00 ja ke 3.1. klo. 16–17.00 ja to 4.1. klo. 9–10.00, puh. 044 300 1176.

Hae tehtävää kotisivujemme kautta (www.unicef.fi) su 7.1.2018 mennessä. Liitäthän mukaan lyhyen hakemuksen sekä CV:si. Kerrothan myös hakemuksesi otsikossa, oletko hakemassa kokoaikaista vai osa-aikaista työtä.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Työpaikat

Henkilöstökoordinaattori Kontti-kierrätystavarataloon
Ohjaajia vastaanottokeskukseen
Vaikuttamistyön päällikkö
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Kehittämispäällikkö
Kriisi- ja perhetyöntekijä Nuorten turvataloon
Viestintäpäällikkö
Assistentti rahoituksen, viestinnän ja sidosryhmätyön osastolle
Projektipäällikkö
Varainhankinnan koordinaattori, koulutoiminta
F2F-koordinaattori
Markkinoinnin ja varainhankinnan koordinaattori
Henkilöstösuunnittelija
Ohjelmasuunnittelija
Project Assistant or Project Officer, Programme Management Office
Johtaja Nuorten turvataloon
Projektipäällikkö
Education Specialist
Humanitarian aid Adviser
Controller
Katuvarainhankinnan koordinaattori
Data-analyytikko
Kesätyöntekijöitä
Aluepäällikkö Lähi-itään