Työpaikat

Aluepäällikkö

Paikkakunta
Senegal
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon kansainvälinen toimija, joka toimii viidellä mantereella lähes 30 maassa. Vuosibudjettimme on n. 29 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on n. 250 työntekijää. Toimintamme mahdollistavat seurakunnilta, järjestöiltä ja yksityisiltä lahjoittajilta saatava tuki sekä valtion kehitysyhteistyörahoitus. Lähetysseura on työskennellyt jo lähes 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän maailman puolesta.

Haemme palvelukseemme aluepäällikköä vastuualueena läntisessä Afrikassa (Senegal ja Mauritania) sekä Ranskassa tehtävä työ. Asemamaana on Senegal.

Aluepäällikkö johtaa ja kehittää Suomen Lähetysseuran aluetyötä läntisessä Afrikassa ja Ranskassa. Hän vastaa kumppanuusyhteistyöstä Senegalin luterilaisen kirkon, Luterilaisen maailmanliiton Mauritanian osaston ja Ranskassa sijaitsevan Marhabanin protestanttisen diakoniakeskuksen kanssa. Hän vastaa työn kokonaissuunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista sekä strategian ja linjausten mukaisesta talous-, toiminta- ja henkilöstösuunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä kumppanien kanssa ja toimii työalueensa hallinnollisena esimiehenä.

Tehtävä edellyttää kykyä vastata kokonaisuudesta, johon kuuluvat kirkollinen työ, kehitysyhteistyö, katastrofityö, rauhantyö ja vaikuttaminen sekä viestintä. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii ylempää korkeakoulututkintoa, usean vuoden soveltuvaa työkokemusta ja esimiestaitoja sekä sujuvaa ranskan ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lähetysseura edellyttää tehtävään valittavalta kirkon kansainvälisen työn erikoistumiskoulutuksen tai sitoutumisen sen suorittamiseen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään elokuussa 2018

Lisätietoja antaa ulkomaantyön johtaja Tero Norjanen, tero.norjanen(at)felm.org tai puhelimitse +358 40 7648 229 ma 5.3. klo 13-14 ja ti 6.3. klo 10- 11.30

Hae paikka täyttämällä sähköinen hakemus 18.3.2018 mennessä osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi/rekry

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.