Jäsenet

Kansainvälinen solidaarisuustyö ry

Osoite
Hämeentie 29, 6. krs
00500 Helsinki
Sähköpostiosoite
info@kvsolidaarisuustyo.fi

Kansainvälinen solidaarisuustyö ry (Kv-Solid) on Vasemmistoliiton, Vasemmistonuorten ja Suomen Demokratian Pioneerien yhteinen kansainvälisen solidaarisuustyön järjestö.

Hallituksen suunnitelmat lakkauttaa kehitysviestinnän tuki on peruttava

”Tämä linja kuvastaa asennetta, joka väheksyy sekä demokraattisen yhteiskunnan että hyvän hallinnon periaatteita”, sanoo Teppo Eskelinen, Kansainvälisen solidaarisuustyön hallituksen jäsen.

Länsi-Saharassa pelätään nuorten radikalisoitumista

Marokon miehittämä Länsi-Sahara taistelee rauhanomaisin keinoin, mutta nyt moni kyllästynyt nuori miettii, onko väkivalta parempi tapa saada kansainvälisen yhteisön huomio, sanoo aktivisti Jalihenna Mohamed.

Suomen tunnustettava Länsi-Sahara – allekirjoita vetoomus

Suomen tulee kunnioittaa demokratian edistämistä ja kansojen itsemääräämisoikeutta, sanoo Kansainvälinen solidaarisuustyö.

Länsi-Saharan konflikti uhkaa syttyä uudestaan ratkaisun viipyessä

Pakolaisleireillä elävät nuoret kokevat, että ulkovallat ovat unohtaneet koko konfliktin, kirjoittavat Laura Kumpuniemi ja Laura Tuominen.

Talouskurimus sai kreikkalaiset auttamaan toisiaan

Kreikan talous on osoittanut toipumisen merkkejä, mutta tavallisilla kansalaisilla menee yhtä huonosti kuin ennenkin. Solidaarisuusprojektit sen sijaan kukoistavat, kertoo aktivisti Georgia Bekridaki.

Perustulokokeilusta positiivisia kokemuksia Intian kylissä

Perustulo toimii erityisesti marginalisoitujen ryhmien kohdalla, mutta lisää taloudellista tuotteliaisuutta yleisemminkin, arvioi kokeilut toteuttaneen ammattiliiton tutkija.

Länsi-Saharan kulttuuriministeri: EU:lla avaimet konfliktin ratkaisuun

Euroopan pitäisi antaa Länsi-Saharalle humanitaarisen avun lisäksi myös poliittista tukea, sanoo Suomessa vieraillut Länsi-Saharan kulttuuriministeri Khadija Hamdi.
Tilaa aihepiirin Kansainvälinen solidaarisuustyö ry RSS-syöte